22 Aralık 2016 Perşembe

10 Maddede İngilizler ve İçimizdeki Yabancılar


  1. Önce bir sözü hatırlayalım... NATO'nun ilk Genel Sekreteri BARON Ismay'in altın değerindeki sözünü... "Örgütün amacı, Amerikalılar'ı içeride, Ruslar'ı dışarıda, Almanlar'ı da alaşağı edilmiş halde bünyede tutmaktır..." NATO denilince herkesin aklına hemen ABD geliyor. Hollywood gücünü abartınca, ALGI böyle çalışıyor. Ama hiç bilmediğimiz yerlerde JAMES BOND'lar devrede!Kaçırdığımız bu!.
  2. Savaşmadan İMPARATORLUKLARINI DEVAM ETTİREN TEK DEVLET, İNGİLTERE'dir! Hala....
  3. Ortadoğu'da Amerika'yı silmenin tek yolu Türkiye'yi koşulsuz yanına almaktır. Tam tersi de doğrudur! Türkiye kimin yanında olursa o kazanır! Eğer Ankara, "Washington" derse, kaybeden Londra olur! Ortadoğu hepimiz iyi biliriz ki İngilizler'in oyun alanıdır!SYKES PICOT'tan sonra sözü bunlar söyledi buralarda... Şimdi bunu bırakmak niyetinde değiller.Eğer Ortadoğu'da kontrol bunlarda olursa, ABD çok zor günler yaşayacaktır. İşin kötü tarafı, savaşlarını bizim üzerimizden götüreceklerdi! Bunu da dünyada en iyi MI6 yapardı. Ellerine kimse su dökemezdi.Amerika FİL ve züccaciye dükkanı benzetmesine otururdu!.
  4. Her istihbarat teşkilatının çalışma biçimi farklıydı.İngilizler başkasının PARMAK İZİYLE CİNAYET İŞLERDİ!İşlediler de.... 
  5. Akıl akıldan üstündür. Ortadoğu da böyle bir yerdir..
  6. Bunu sadece İngilizler planlar. Başka kimse, başkasının gücünden güç çıkaramaz...Oyun bu! Şimdilik....
  7. Suikastlar sadece suikast değildir...Üzerinde çok düşünmek gerekiyor..
  8. Unutmayalım ki ORTADOĞU'da güçlü olan iki aktör vardır! Amerika ile İngiltere...Şimdi akıl ve silah karşı karşıya....
  9. Biz konuşmayı pek sevmesek de bizim emniyetten bilgi akışı en çok İNGİLİZ İSTİHBARATINADIR!.
  10. Yapacağımız şey basit! İçimizdeki yabancıları temizlemek... Gerisi kolay... Ama bu kolay görünen işlemi 200 yıldır yapamıyoruz! Yaparsak kazanırız. Aksi kullanılırız! Bunu da daha sonra anlarız!.
Ergün DİLER

http://www.takvim.com.tr/yazarlar/ergundiler/2016/12/22/parmak-izi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder