22 Ocak 2019 Salı

Dünyanın yeni merkezi artık Akdeniz...


Şimdi Rothschild ailesinin Nevada Reno projesinin birebir aynısı için seçtiği yer Kıbrıs. Hem Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti hem de Güney Kıbrıs, ailenin artık yeni Nevada Reno'su olma yolunda.

Şirketlerin küreselleşen dünyada ticari faaliyetleri kolaylaştırması için kurulduğu söylenen ama Rothschild ailesinin olmayan parayı resmi olarak göstermek için bulduğu offshore sisteminin merkezi artık Kıbrıs adası olacak.

NET!

Bahamalar, Jersey, Isle of Man, Delaware, Hong Kong ve İrlanda, İsviçre, Liechtenstein, Cayman, Mauritius, Bermuda gibi offshore merkezlerinin hepsi birkaç yıl içinde Kıbrıs'a taşınacak. ABD'yi bölmek için Nevada Reno projesini hazırlayan Rothschild ailesi, hangi ülkeleri bölmek için Kıbrıs'ı seçti?

Dünyanın yeni merkezi artık Akdeniz...

Pentagon yok olsa, Rothschild ailesinin tüm üyeleri bir gecede hayatını kaybetse de Kıbrıs Yeni Dünya Düzeni'nin para merkezi olacak.

Bu planı yapan Rothschild ailesi, Akdeniz'den yönetilen bir dünyayı kabul etti. İlginç olan, Pentagon da aynı planı yapmıştı ama onların finans gücü büyük olmadığı için Kıbrıs'ı finans bölgelerinden biri olarak kullanmayı planlıyordu.

Şimdi çatışmanın artacağı bölge, uzun süredir olduğu gibi, Akdeniz olacak.

Mike Pompeo'nun 'Ortadoğu Stratejik İttifakı' (MESA) kurgusu için ziyaret ettiği Ürdün, Irak, Mısır, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Suudi Arabistan, Katar ve Umman, Rothschild ailesinin Kıbrıs üzerinden Akdeniz'i yönetme planına karşı atılmış bir adımdır. 

Aynı şekilde Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un dillendirdiği PESCO da, NATO ve 'Ortadoğu Stratejik İttifakı'na karşı atılmış karşı bir adımdır..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder