27 Kasım 2016 Pazar

Avrupa ve Çin...

Türkler Tonyukuk ile Çinlilere basamak olma yoluna sapmamışlar, ölümünden 35 yıl sonra gerçekleşen Talas Savaşında ise, Araplarla işbirliği yaparak, Çin’i durdurmuşlar ve 1000 yıl sürecek 3 kıta hakimiyetinin önünü açmışlar, Avrupa’yı İstanbul’dan yönetmişlerdi.

Tonyukuk'un 62 satırında dile gelen Çin ile İstiklal Mücadelesi; Mehmet Akif'in 41 satırlık İstiklal Marşı'nda da aynı azim ve kararlılıkla  seslendirilmişti:

Ben Bilge Tonyukuk! (Tonyukuk Yazıtı)
Korkma! (İstiklal Marşı)




........................................................

Paranın yönettiği sistem AVRUPA kökenli... Avrupa'dan çıkıp Amerika'da yayıldılar. Ve bunlar son 3 asırdır bizim topraklarımıza göz dikti. Geldiler ve o gün bugün çıkmayanlar var! Biz bilmiyoruz sadece... Trump'ın getireceği sisteme karşı çıkması gereken iki kutup var!

Avrupa ve Çin! Sonuçları en çok buraları etkileyecek. Bu nedenle bu iki güç birleşerek ya da ayrı ayrı buralarda kendi politikalarını oluşturmak isteyeceklerdir.

Bu mücadelenin en doğal sonucu!

Türkiye gibi en önemli KALENİN ellerinde olmasını isteyeceklerdir..

http://www.takvim.com.tr/yazarlar/ergundiler/2016/11/26/paranin-saltanati

.................................................

BASAMAK olup YAHUDİLER'e çiğnenmektense AKILLI olup bölgede hakimiyet kurmak en iyi yoldu! 


“Mehmet Akif, marşı yazarken çok önemli mesajı gören gözlere veriyordu! Zaten İngilzler bunu çok iyi bildikleri için birkaç tane BELGESEL de çekmişlerdi! İstiklal marşındaki hece sayısı 571'di!

Yani PEYGAMBERİMİZİN doğum yılı...

Harf sayısı da 1453'tü! Yani İSTANBUL'un fethedildiği tarih!

Bizi BİZ yapacak olan şey, dinimiz ve tarihimizdi! Bu ikisine sahip çıkarsak büyüyecektik! Zaten bu nedenle hep buradan saldırdılar!

İşte orta vadede büyük zarar görmesi ihtimal olan Amerika ile Rusya'nın yanında yer almamızın asıl nedeni buydu! BASAMAK olup YAHUDİLER'e çiğnenmektense AKILLI olup bölgede hakimiyet kurmak en iyi yoldu! Türkiye'nin içinden geçtiği zaman dilimi, ÖRS değil ÇEKİÇ olma hikayesidir!.” 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder